viernes, 3 de octubre de 2008

2 d'octubre de 2008

MANIFEST PEL DIA D’EMILIE

Avui és un dia molt especial; un dia en què ens trobem tots junts, aquí, per recordar i per retre un senzill homenatge a la nostra Mare Fundadora. Un personatge del qual hem anat aprenent molt durant els anys que portem en aquest centre...

D’Ella hem après que en un món masclista, on l’home predomina en tots els àmbits de la societat, un món que encara no s’ha recuperat de la revolució, un món on les dones i els infants són víctimes de l’explotació laboral... en aquest món s’ha de passar a l’acció!

Emilie volia estar amb els pobres, els malalts, els presos, les prostitutes; volia ajudar-los, tractar-los d’igual a igual, tornar-los la dignitat d’éssers humans, seguint els passos de Jesús.

Aquesta era la seva passió! Per fi havia descobert allò que buscava, allò que omplia la seva vida i li donava sentit, allò que li feia oblidar tots els obstacles i les dificultats del camí.

Emilie és una dona lluitadora, valenta, decidida, intel·ligent i compromesa amb el que pensa i amb allò que veu al seu entorn.

Nosaltres, seguint sempre el seu camí, ara ens trobem a l’inici d’un nou any escolar, un any especialment important per aquesta escola i per a la Congregació de la Immaculada Concepció: l’any Jubilar d’Emilie.

La nostra Fundadora, dona entregada, que va donar tota la seva vida als més necessitats, serà Beatificada properament. I nosaltres no la recordem només pel seu miracle, sinó també perquè reconeixem la seva entrega en tot allò relacionat amb l’ensenyament.

Així doncs, i per acabar, fem saber que des de l’Església i des de la Nostra Escola, expressem tot el nostre agraïment i felicitem Emilie per tan especial esdeveniment. Comença l’any d’Emilie!

Molt bon curs a tothom!!!